Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών

Γιατί Management Consulting στο MSM;

Γιατί Management Consulting στο MSM;
Η Διοικητική Συμβουλευτική είναι η πρακτική παροχής εξειδικευμένων γνώσεων και διαμόρφωσης προτάσεων για την επίλυση επιχειρηματικών προβλημάτων, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών (Business Planning). 👨👩

✅ Προσφέρει την ειδίκευση ήδη εδώ και 11 χρόνια και διαθέτει σημαντική εμπειρία.
✅ Συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή φέρνοντας τους φοιτητές σε επαφή με εταιρείες και στελέχη τους που εξειδικεύονται στο αντικείμενο.
✅ Έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) με σημαντικά οφέλη και ευκαιρίες δικτύωσης για τους φοιτητές και αποφοίτους του. Στελέχη από εταιρείες-μέλη του ΣΕΣΜΑ δίνουν συχνά διαλέξεις σε φοιτητές του MSM στο πλαίσιο μαθημάτων της ειδίκευσης, ενώ κάθε έτος εταιρείες-μέλη του ΣΕΣΜΑ προσφέρουν την ευκαιρία σε τελειόφοιτους του Προγράμματος να εκπονήσουν τη διπλωματική εργασία τους σ’ αυτές. Συχνές, τέλος, είναι οι εκπαιδευτικές επισκέψεις φοιτητών σε εταιρείες συμβούλων.
✅ Συνδέεται με το Εργαστήριο «Αγορά» του ΟΠΑ, το οποίο υποστηρίζει την ερευνητική δραστηριότητα των φοιτητών.
✅ Διαθέτει ενεργό σύλλογο αποφοίτων, μέλη του οποίου σταδιοδρομούν στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις συμβούλων μάνατζμεντ της Ελλάδας.
✅ Κάθε ακαδημαϊκή χρονιά λαμβάνει χώρα πληθώρα σεμιναρίων – ομιλιών – διαδραστικών εργαστηρίων, από στελέχη των πλέων καταξιωμένων συμβουλευτικών εταιρειών και μέλη του ΣΕΣΜΑ.

Η ειδίκευση «Διοικητική Συμβουλευτική» συνεχίζει να προσφέρεται, ανανεωμένη με μαθήματα που καλύπτουν όλο το φάσμα του αντικειμένου μέσα από τα πλέον σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία.
Εσύ τι περιμένεις;
Κάνε την αίτηση σου εδώ:
🔗 https://msm.aueb.gr/dikaiologitika/