Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών

MSM Study Tour 2017

MSM STUDY TOUR 2017
Μιλάνο, Γένοβα, ΙΤΑΛΙΑ
Νίκαια, Κάννες, Γκρας, ΓΑΛΛΙΑ
Μόντε Κάρλο, ΜΟΝΑΚΟ
SDA Bocconi (Milano, Italy), 10-11 Μαρτίου 2017, “Strategic Management of the Customer Experience in Services: Best Practices in Tourism, Food and Fashion Industries”
International University of Monaco (Monte Carlo, Monaco), 14 Μαρτίου 2017, “Customer Experience in Services and Hospitality”

 

 

“9o MASTER IN SERVICES MANAGEMENT STUDY TOUR” 2017
9/3 – 15/3/2017, Μιλάνο (Ιταλία), Νίκαια, Κάννες & Γκρας (Γαλλία), Μόντε Κάρλο (Μονακό)”. 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών πλήρους φοίτησης (MSM full-time) του ΟΠΑ επισκέπτεται για 9η συνεχόμενη χρονιά το SDA Bocconi στο Μιλάνο & εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το International University του Μονακό»

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Πλήρους Φοίτησης) του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την Επιστημονική Υποστήριξη του Εργαστηρίου «Αγορά» του Ο.Π.Α., πραγματοποίησε για 9η συνεχή χρονιά τον επιτυχημένο και πρωτοπόρο θεσμό “Study Tour” σε Ιταλία, Γαλλία και Μονακό, ενδυναμώνοντας την  πολυετή συνεργασία του με το διεθνούς φήμης SDA Bocconi School of Management του Μιλάνο και εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το International University του Μονακό.

Η 14η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη «Διοίκηση Υπηρεσιών»  (MSM 14 – Full Time), φοιτητές της σειράς MSM-Part, καθώς και απόφοιτοι του Προγράμματος, συνοδευόμενοι από τον Κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών Καθηγητή κ. Γεώργιο Ι. Σιώμκο, καθώς και τον Επίκουρο Καθηγητή MIS του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριο Καρδαρά,  συμμετείχαν στο 9ο συνεχόμενο Study Tour του Προγράμματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περίοδο 09/03 έως 05/03/2017.

Η διεθνούς αναγνώρισης και φήμης Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων SDA Bocconi ιδρύθηκε το 1971 από το Πανεπιστήμιο Bocconi και αποτελεί την πρωτοπόρο Σχολή Μάνατζμεντ της Ιταλίας.

Καταλαμβάνει υψηλές θέσεις στις λίστες κατάταξης με τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως. Σύμφωνα με τους Financial Times, το SDA Bocconi βρίσκεται στην 6η θέση της λίστας με τα 10 κορυφαία Business Schools της Ευρώπης, ενώ συμπεριλαμβάνεται διαχρονικά στις λίστες των 25 κορυφαίων Business Schools παγκοσμίως.

Η εμπειρία του 9ου MSM Study Tour εμπλουτίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την ξενάγησή τους στις εγκαταστάσεις της Monza, της ταχύτερης πίστας Formula 1 στον Κόσμο. Η αποστολή του MSM αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο πλούσιες εμπειρίες, καθώς είχε την ευκαιρία για δεύετρη φορά να «τρέξει» στον αυτοκινητόδρομο της Monza με το λεωφορείο της.

Στη συνέχεια του ταξιδιού, το MSM κατευθύνθηκε από τον Ιταλικό Βορρά στην Κυανή Ακτή. Οι φοιτητές του ΠΜΣ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στη Γένοβα της Ιταλίας, κατευθυνόμενη προς τη Νίκαια της Γαλλίας. Επιπλέον, επισκέφθηκαν το εργοστάσιο αρωματοποιίας στο Grasse της Γαλλίας και το Διεθνές Μουσείο Αρωμάτων, ενώ στη συνέχεια του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις κοσμοπολίτικες Κάννες.

Ο δρόμος της επιστροφής στην Αθήνα βρήκε όλη την αποστολή του MSM 14 με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις πιο πλούσιες εμπειρίες από το απόλυτο, ετήσιο MSM Study Tour…  Και του χρόνου, λοιπόν…