Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών

MSM Study Tour 2013

MSM STUDY TOUR 2013
Μιλάνο, Κόμο, ΙΤΑΛΙΑ
Λουγκάνο, ΕΛΒΕΤΙΑ
SDA Bocconi (Milano, Italy), 4Μαρτίου 2013, “Strategic Management in Media, Communications and Fashion Industries”
SDA Bocconi (Milano, Italy), 5Μαρτίου 2013, “Corporate Entrepreneurship and Globalization in Services Industries”

 

Δείτε εδώ Video με Στιγμιότυπα από το 5ο MSM Study Tour. 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Πλήρους Φοίτησης) του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την Επιστημονική Υποστήριξη του Εργαστηρίου «Αγορά» του Ο.Π.Α., πραγματοποίησε για 5η συνεχή χρονιά τον επιτυχημένο θεσμό “Study Tour” σε Ιταλία και Ελβετία ενισχύοντας τη  πολυετή συνεργασία του με το διεθνούς φήμης SDA Bocconi School of Management του Μιλάνο.

Η 10η σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη «Διοίκηση Υπηρεσιών»  (MSM 10 – FullTime) συνοδευόμενη από τον Καθηγητή Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών κ. Γεώργιο Ι. Σιώμκο, καθώς και τον Eπίκουρο Καθηγητή MISτου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριο Καρδαρά,  συμμετείχε στο 5ο συνεχόμενο StudyTour του προγράμματος, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περίοδο 1 – 6/03/2013   στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στην ευρύτερη περιοχή του Λουγκάνο στην Ελβετία καθώς και παρακολουθήσεις σεμιναρίων στο SDA Bocconi School of Management του Μιλάνο στην Ιταλία.

Αρχικά πραγματοποιήθηκε κρουαζιέρα στη λίμνη του Λουγκάνο και επίσκεψη στο ελβετικό χωριό Morcote. Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Alprose, όπου δόθηκε στους φοιτητές η δυνατότητα να εξοικειωθούν με τις τεχνικές παρασκευής της σοκολάτας, καθώς και επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Fox Town στην περιοχή Mendrizio. Το πρωί της επόμενης ημέρας οι φοιτητές επισκέφθηκαν την περιοχή Κόμο της Ιταλίας και λίγες ώρες αργότερα η αποστολή του MSM 10 αφίχθη στο Μιλάνο, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα μπάσκετ για την Α1 κατηγορία Ιταλίας μεταξύ των ομάδων EA7 ARMANI MILANO – Montepaschi SIENA.

Οι τελευταίες μέρες του Study Tour ήταν αφιερωμένες στην παρακολούθηση σεμιναρίων στο SDA Bocconi School of Management με θέματα:

  1. “Strategic Management in Media, Communications and Fashion Industries
  2. “Corporate Entrepreneurship and Globalization in Service Industries”.

Μετά το πέρας των παραδόσεων – διαλέξεων ακολούθησε τελετή ολοκλήρωσης των σεμιναρίων στην διάρκεια της οποίας δόθηκαν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης  σε όλους τους συμμετέχοντες.