Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών

To MSM υπερήφανος Επιστημονικός Συνεργάτης των Bραβείων LOYALTY 2021 της Boussias.

To MSM υπερήφανος Επιστημονικός Συνεργάτης των Bραβείων LOYALTY 2021 της Boussias.

Τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά προγράμματα loyalty, τα οποία προσέλκυσαν την αφοσίωση των καταναλωτών, βράβευσε ο θεσμός των Loyalty Awards, o οποίος πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά με την επιστημονική υποστήριξη του MSM.

Μπορείτε να δείτε στο https://www.loyaltyawards.gr/ τους νικητές και τα έργα που διακρίθηκαν.

Ο Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής αξιολόγησης και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού MSM, Καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος, δήλωσε τα εξής σχετικά με τη φετινή διοργάνωση:

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, η περασμένη χρονιά χαρακτηρίστηκε ως έτος υψηλής αβεβαιότητας κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβησαν παγκοσμίως πρωτοφανή γεγονότα. Η ελπίδα όμως δεν έλειψε, και έτσι όλοι εμείς ατενίζουμε ένα λαμπρό μέλλον με την προσδοκία ότι θα ξεπεράσουμε επιτυχώς την ταραχώδη αυτή περίοδο. Πραγματικά, το πνεύμα επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας, οι ικανές δεξιότητες management και η σκληρή ομαδική εργασία, συνέβαλαν στην επιτυχία. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, αναδεικνύουμε και τιμούμε τους εφετινούς νικητές για την αφοσίωσή τους στην κοινωνία στην οποία ζούμε, για την ηθική τους και την επιτυχία τους να δημιουργούν αξία για τον πελάτη.»